Foto: f.v Jørgen Gundersen, Kristian Blummenfelt, Vetle Thorn og Gustav Iden

 

Triatlonlandslaget har testet de nye våtdraktene fra HUUB 

HUUB er offisiell samarbeidspartner og sponsor for Norges Triatlonforbund, og Kristian Blummenfelt.

 

HUUB var nylig i Bergen for å teste ut den nye Agilis våtdrakten (toppmodellen) på landslaget. Våtdrakten har fått mye omtale da den bryter med reglene for hvordan en våtdrakt skal være, ved at den gir oppdrift (+43%) og løft der «de gode svømmerene» normalt ikke trenger det, nemlig foran ved hoftene. Resultatet er at det ikke forstyrrer den gode svømmeteknikken, bare løfter dem litt høyere i vannet. Våtdrakten er et førstevalg i konkurransesammenheng og svært fleksibel og tynn i armene, men er litt vanskelig å få på.  

 

Casper Stornes fikk muligheten til å teste vareprøven på Varman, oppfølgeren til bestselgerdrakten Aerios. Denne drakten har også 43% bedre oppdrift enn vanlig neopren, løfter mer i beina, er meget fleksibel i øvre del av ryggen og i armene og mye enklere å få på. Drakten kommer ikke i butikk før til våren, hos Oslo Sportslager. 

 

Nye drakter til jentene kommer først i 2020, men her er det Acara som gjelder, for deg som vil ha best komfort. Er du nybegynner på korte distanser kan vi anbefale Aegis 3 både til herre og dame.

 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.